Trouwlocaties Achterhoek

Bijzondere gevoel op elke trouwlocatie
Erg bijzonder en mooi vinden wij om de te zien hoe gelukkig iedereen is op een trouwdag. Lachende en stralende mensen, trotse ouders, plezierige kinderen. Het is een eer om hier als Oldtimers and More met onze trouwauto toch een klein onderdeel van uit te mogen maken.  Misschien doen we het daarom ook wel om mensen zo trots en gelukkig te mogen zien.

Elke trouwlocatie is prachtig
Door de jaren heen hebben onze trouwauto’s veel mooie en bijzondere trouwlocaties mogen aanrijden in de Achterhoek. Van een groot kasteel tot boerderij, café zalencentrum, discotheek, park. Elke trouw locatie heeft zijn eigen charme en emotie.


Met de trouwneus bijna altijd vooraan.
Wat we gezien hebben is dat bij alle trouwlocaties de trouwauto in het middelpunt mag staan. Prachtig om te zien: zo direct aan de vijver waarop het trouwprieel staat voor de ceremonie, direct naast het buffet van de gasten, pontificaal bij de ingang van alle dag en avondgasten bij de kasteelingang, middenin de tuin van een landgoed.

Onze trouwauto’s boffen altijd maar weer want ze staan bijna altijd met de neus vooraan bij jullie bijzondere moment.

Bijzondere trouw locaties Achterhoek – Arnhem

Crème de la Crème luxe en sjiek.
Landgoed Rhederoord in de Steeg, zoals ze zelf zeggen; misschien wel het beste geheim van de veluwe als trouw locatie. 


Statige villa in de hoofdstad van de achterhoek

Een statige villa in Doetinchem is villa Ruimzicht met haar mooie tuin en volwassen bomen. Een prachtige trouw locatie waar onze trouwauto graag is.

Een welgelegen trouwlocatie in Groenlo
Direct aan de gracht van de oude stad in Groenlo ligt deze mooie trouw locatie. Van een diner tot een late night snack is deze trouw locatie ook een aanrader.


Prachtige culinaire kas

Ook is Orangerie de Pol een mooie trouwlocatie, waar de trouwauto nagenoeg bij de prachtige kas staat aan het diner en de feestzaal in, top!


Direct uitzicht over de vijver in Sonsbeekpark als trouwlocatie

Houd je meer van het stadse leven  en ook de directe natuur ervaren, dan heeft de trouwlocatie Brasserie De Boerderij in Arnhem ook zeker iets in petto. Misschien wel het mooiste plekje van Arnhem, direct aan de sonsbeekvijver, geweldig.


Trouwlocatie in Oost Gelderland; in een stoer industrieel pand

Het koelhuis in Zutphen is ook een trouwlocatie waar je een mooi feestje kunt combineren met een heerlijk diner, zoals ze zelf beschrijven: een trouwlocatie met een stoer uitstraling en een rijke geschiedenis. 

Ophaalservice vanaf de trouwlocatie
We bieden als service om de trouwauto op te halen vanaf de trouwlocatie. Dat vinden wij fijn, want dan weten we dat de trouwauto weer lekker binnen staat ’s avonds bij ons thuis, maar ook heerlijk ontzorgend voor jullie als echtpaar; want je hoeft er niet meer naar om te kijken.

It’s easy we melden ons op de locatie/ ceremoniemeester, lopen een rondje om de auto om eventueel de versiering er af te halen en netjes af te geven op de locatie en dan nemen we de trouwauto weer mee naar Doetinchem.