Over ons

We zijn echte levensgenieters en hebben een passie voor oldtimers. Van onze ouders leenden we al jaren een mooie Volkswagen Kever cabrio. Ultiem genieten! De wind door je haren, het geluid, respect in het verkeer voor een oude auto, de mooie routes door de Achterhoek deden ons verliefd doen raken op een Kever cabrio. Nu hebben we er zelf een!

De beslissing onze eerste (eigen) oldtimer
Eind 2014 bij het in de winterstalling zetten van de Kever van onze ouders maakten we een beslissing: We hebben al een tijd gespaard, we kopen onze eigen oldtimer! De jacht naar een oldtimer begon eind 2014. Het moest een witte zijn, dit omdat toch iedereen in een witte oldtimer wil trouwen? Veel auto’s gezien, uiteindelijk vonden we een mooie witte dame; onze eerste eigen witte Volkswagen Kever Cabriolet. Meteen verliefd. We hebben haar gedoopt naar de verhalen van Marten Toonder uit de reeks van Olivier B Bommel: Juffrouw Doddel. ‘Doddeltje’ is de stille liefde van Olivier B Bommel die wij als een levensgenieter van het leven zien. Deze klassieker Kever Cabrio hebben op laten knappen in de winter. Onze auto verhuren we met alle liefde aan liefhebbers van het leven. Om meer auto’s te kunnen aanbieden bemiddelen we ook auto’s van andere liefhebbers van oldtimers met dezelfde levensfilosofie, die ook hun auto’s willen verhuren voor mooie momenten.

Onze visie
Wij staan ervoor om onze passie voor oldtimers en de Achterhoek voor iedereen toegankelijk te maken. Met de verhuur van oldtimers willen wij iedereen laten genieten van het leven.  Dit allemaal vanuit Doetinchem, een bruisende stad in de Achterhoek.

Onze passie: Genieten van het leven!
Familie & Kinderen
Lekker eten & drinken
Ontdekken
Vrienden
Kortom: gelukkig zijn!

OldtimersandMore_Kever_Cabriolet

Trouwen in een Volkswagen Kever Cabriolet… wie wil dat nu niet?

 

logo_alzheimer_nederlandHerinneringen aan het verleden (Alzheimer Nederland)
Mooie herinneringen aan het verleden, de emotie bij een oude auto. Iedereen koestert een bepaald gevoel bij het verleden daarom schenkt Oldtimers & More 5% van alle opbrengsten aan Alzheimer Nederland.