Hoe wij werken

  • Trouwauto Volkswagen Kever
    Kap open genieten!

Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door ons te bellen, een mail te sturen naar info@oldtimersandmore.nl of door dit contactformulier in te vullen.

Bekijken van de auto
Wij verhuren zelf een witte Volkswagen Kever Cabriolet: “Tom Poes”. Als de auto niet is verhuurd kun je altijd een afspraak maken om de auto vooraf te komen bekijken.

Verzekering & borg
De auto’s zijn standaard voorzien van een speciale verhuur-verzekering. Daarmee ben je gedurende de huurperiode officieel verzekerd. Wij vragen wel een eigen risico te betalen van € 500,- als zijnde borg. De borg moet vooraf aan de verhuur van de auto worden voldaan en wordt na retour brengen van de auto verrekend met nog eventueel openstaande kosten.

Betaling
De afgesproken kosten voor de huur van de oldtimer moeten vooraf aan de verhuur worden voldaan. Dit mag contant gebeuren bij het ophalen van de auto contant of per bankoverschrijving. Kies je voor een bankoverschrijving, houd er dan rekening mee dat het geld op onze rekening moet staan voordat we de auto meegeven.