Huurvoorwaarden

Zelf rijden
Je mag in de Volkswagen kever (Juffrouw Doddel) zelf rijden. In de auto bevindt zich een instructiekaart. Hier vind je instructies terug over de knoppen op het dashboard, ook hoe de cabriolet kap bedient dien te worden. Indien gewenst maken wij ook met je eerst een proefrondje om het laatste gevoel van twijfel te ontnemen zodat je zelf op pad kunt gaan met onze oude liefde! Wil je toch niet zelf rijden, in overleg met ons kunnen wij ook rijden.

Voorafgaand aan de rit controleren wij samen met de huurder het voertuig. Als huurder weet je zo in welke staat je de oldtimer meeneemt, dit om onduidelijkheden te voorkomen. Voor aanvang van de rit wordt een huurovereenkomst getekend door zowel de huurder als de verhuurder. Het complete overzicht van de algemene voorwaarden wordt u toegezonden na de reservering en maakt deel uit van de huurovereenkomst.

Alle oldtimers worden verhuurd als trouwauto of om te toeren. De oldtimer wordt niet verhuurd voor personeelsuitjes of vrijgezellenfeesten.

De bestuurder van de kever is minimaal 23 jaar en minstens 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs. Bij de huur van een Kever geldt één vaste bestuurder per voertuig. Vooraf zijn afspraken te maken over eventuele extra bestuurders.

Je krijgt de Kever mee met een volle tank benzine, wij tanken de Kever later weer af. Tot 50 km zullen wij geen kosten in rekening brengen voor de verbruikte brandstof. Zie tarieven voor meer informatie.

Verzekering & Borg
De auto is verzekerd voor de verhuur op basis van 4 inzittenden. De auto is standaard voorzien van een speciale verhuur-verzekering. Daarmee ben je gedurende de huurperiode officieel verzekerd. Wij vragen wel een eigen risico te betalen van € 500,- voor de borg.