VW Kever Cabrio (Juffrouw Doddel)

Wij stellen graag aan je voor: Juffrouw Doddel. Onze eerste eigen oldtimer is een Volkswagen Kever cabriolet van 1972.  Ze is van 24 mei 1972 om specifiek te zijn. Onze witte dame is van het type 1302 LS met een 1600 motor dat 52 pk geeft en komt oorspronkelijk uit Duitsland een echte Karmann carrosserie.  Juffrouw is sinds 2019 met pensioen gegaan!  Alleen met chauffeur wordt deze mooie dame gereden voor bruiloften. Ze heeft veel mooie bruiloften, fotoshoot’s gehad en vele mensen ontzettend gelukkig en blij! 

Trouwauto Volkswagen Kever

Trouwen in een Witte Volkswagen Kever in de Achterhoek met Oldtimers & More

Trouwauto_Gelderland_Oldtimers&More

Trouwauto Achterhoek met Oldtimers & More

Uniek aan Juffrouw Doddel als trouwauto?
Deze kever beschikt over een vlakke voorruit en een klassiek dashboard. Ook de kleinere achterlichten kenmerken onze witte dame met een originele Karmann carrosserie. De Volkswagen 1302 LS cabrio is slechts 2 jaar gebouwd van 1970 t/m 1972. De kevers na 1972 hebben een bollere voorruit, het 1303 model en een wat moderner dashboard. Deze auto is eind 2015 gerestaureerd en nieuw gespoten in de originele witte kleur. De witte kever is voorzien van een origineel interieur en een mooie zwarte kap, dat een  mooie combinatie geeft voor elk moment.

Doetinchem – Gelderland – Trouwauto
Deze oldtimer heeft haar standplaats in Doetinchem. Gewenst en op aanvraag kunnen wij deze ultieme trouwauto ook elders in de Achterhoek brengen op locatie.